Pannenkoekenhuis de Oase

Pannenkoekenhuis De Oase ligt in het schilderachtige Vogelenzang, aan de Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang Oranjekom/Oase. Deze bijzondere plek biedt een warme, gastvrije sfeer waar je kunt genieten van heerlijk eten, zorgvuldig geselecteerde wijnen en bieren, en nog veel meer.


Voor de kinderen is er een leuke speeltuin op het buitenterrein, terwijl een gezellige speelhoek binnen voor plezier zorgt op regenachtige dagen. In de koudere maanden kunnen gezinnen zich opwarmen op het gedeeltelijk verwarmde terras, waar je kunt genieten van een warme Chocomel en een vers bereide pannenkoek.


Pannenkoekenhuis De Oase staat bekend om zijn ambachtelijke pannenkoeken, bereid volgens een geheim recept met verse scharreleieren van de boer. Voor gasten met gluten- of lactoseallergieƫn zijn er ook passende opties beschikbaar.


Hoewel het restaurant een kleine keuken heeft, wat kan betekenen dat er op drukke dagen een langere wachttijd kan zijn, zorgt de huiselijke sfeer en het heerlijke eten ervoor dat je bezoek zeker de moeite waard is. Ze hopen je snel te mogen ontvangen bij Pannenkoekenhuis De Oase!

 

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag van 9:30 tot 19:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenhuis de Oase?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenhuis de Oase te melden