Pannekoekbakkerij Houtlust

Dagje uit Pannekoekbakkerij Houtlust

Pannekoekbakkerij Houtlust is sinds 1996 dé bestemming voor zowel gezinnen als volwassenen die willen genieten van de allerlekkerste pannenkoeken. Gelegen in een sfeervolle omgeving, biedt deze pannenkoekbakkerij een uitgebreide menukaart met heerlijke pannenkoeken die elke trek stillen.


Voor de kinderen is er een uitgebreide speelhoek, waardoor zij zich prima vermaken terwijl ouders rustig kunnen genieten van hun maaltijd. En voor de volwassenen zijn er smakelijke opties voor elke gelegenheid, van een stevige maaltijd tot een zoete traktatie. Of je nu een verjaardagsfeest, een jubileum of een ander speciaal evenement wilt vieren, Pannekoekbakkerij Houtlust biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.


Ga langs en ontdek de volledige menukaart, met een selectie van pannenkoeken die je op de website kunt bekijken als een voorproefje. Voor de complete ervaring en om de volledige kaart te ontdekken, nodigen ze je van harte uit om Pannekoekbakkerij Houtlust te bezoeken. Ze verwelkomen je graag voor een onvergetelijke pannenkoekenervaring!

 

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zaterdag van 17:00 tot 20:00 uur

Zondag van 13:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannekoekbakkerij Houtlust?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pannekoekbakkerij Houtlust

De Hout 1
1607HC Hem
Provincie Noord-Holland

0228544058





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannekoekbakkerij Houtlust te melden