Boerderij Meerzicht

Boerderij Meerzicht, gelegen in het schilderachtige Amsterdamse Bos, biedt een ideale ontsnapping uit de dagelijkse routine. Na een verkwikkende boswandeling kun je hier heerlijk ontspannen en genieten van een smakelijke pannenkoek, vergezeld van een kop koffie of thee. Het gezellige restaurant serveert niet alleen pannenkoeken, maar ook een uitgebreid aanbod van frisdranken, gebak, rijk belegde broodjes en warme snacks.


In de open keuken worden de pannenkoeken met liefde en verse ingrediƫnten bereid, zodat gasten het kookproces van dichtbij kunnen volgen. Het menu is gevarieerd en biedt opties voor iedereen, inclusief speciale dieetwensen. Of je nu een rustige lunchpauze wilt doorbrengen of een gezellige maaltijd na een boswandeling zoekt, Boerderij Meerzicht biedt een warme en uitnodigende sfeer voor iedere gelegenheid.


Het restaurant ligt in een prachtig natuurgebied waar bezoekers kunnen genieten van de zon en deelnemen aan verschillende kinderactiviteiten. Het team van Boerderij Meerzicht kijkt ernaar uit om je te verwelkomen en te laten genieten van alles wat deze unieke combinatie van natuur en gastronomie te bieden heeft.

 

 

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 19:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Boerderij Meerzicht?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van Boerderij Meerzicht te melden