Eethuus Van het Wad

Dagje uit Eethuus Van het Wad

Gelegen in het bruisende centrum van De Cocksdorp, biedt Eethuus Van het Wad een culinaire ervaring die je niet wilt missen. Dit prijswinnende restaurant heeft zijn naam gevestigd door de wedstrijd “De lekkerste pannenkoek van Nederland” te winnen, en dat is niet zonder reden. Binnen in het gezellige eethuus worden gasten verwelkomd met een menu dat zowel pannenkoekenliefhebbers als fijnproevers zal verrassen.


Bij Eethuus Van het Wad kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan gerechten, van verrukkelijke pannenkoeken tot smakelijke hoofdgerechten. Het eethuus legt een sterke nadruk op het gebruik van lokale producten. De melk voor de pannenkoeken komt van de nabijgelegen ijsboerderij Labora, net zoals het heerlijke ijs. De eitjes zijn afkomstig van boerderij De Oude Witte Engel uit Den Burg, het vlees van Texelse dieren en de vis van Texelse kotters. Deze lokale ingrediënten dragen bij aan de authentieke en smaakvolle ervaring die Eethuus Van het Wad te bieden heeft.


De sfeervolle ambiance van het eethuus maakt het de perfecte plek voor een onvergetelijke maaltijd, of je nu komt voor de beroemde pannenkoeken, verleidelijke ijsjes of een heerlijk kopje koffie. Eethuus Van het Wad verwelkomt je graag om te proeven van hun culinaire specialiteiten en te genieten van de lokale smaken die deze eetervaring zo bijzonder maken.

 

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 19:30 uur

Zaterdag van 11:00 tot 19:00 uur

Zondag van 12:00 tot 19:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Eethuus Van het Wad?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van Eethuus Van het Wad te melden