JUMP Freerun Utrecht

Altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om door de stad te springen en te rennen zoals in je favoriete actiefilm? Bij JUMP Freerun Utrecht maken ze die droom werkelijkheid! Of je nu een beginner bent die net begint met freerunnen of een ervaren freerunner die zijn vaardigheden verder wil ontwikkelen, ze hebben de juiste cursus voor jou.


Proefles en Freerunlessen

Schrijf je in voor een proefles en ontdek de wereld van freerunnen onder de begeleiding van de ervaren trainers. De cursussen zijn ontworpen om alle freeruntechnieken op een eenvoudige en veilige manier aan te leren. Met elke maand een nieuw les thema, blijven de lessen spannend en uitdagend!


Vrij Trainen

Je kan ook bij ze terecht voor Vrij Trainen, waar de nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling. Leer je eigen grenzen kennen, ontwikkel je creativiteit en vind zelf nieuwe uitdagingen om te overwinnen.


Feestjes

Op zoek naar een uniek feestje? Je kan bij JUMP Freerun Utrecht je verjaardag vieren met een onvergetelijk freerunfeest! Leer de kneepjes van het vak, van salto's tot spectaculaire sprongen, en geniet van deze spannende ervaring samen met je beste vrienden.


Bij JUMP Freerun Utrecht draait alles om plezier, uitdaging en veiligheid. Ga langs en ervaar zelf waarom freerunnen zo’n geweldige manier is om je grenzen te verleggen en nieuwe vaardigheden te ontdekken!

 

Prijzen

Vrij trainen (1 uur) €6,00 p.p.

12 keer vrij trainen €60,00

Privé les €75,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij JUMP Freerun Utrecht?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

JUMP Freerun Utrecht

Zwanenkamp 1306
3607NZ Maarssen
Provincie Utrecht

+31(0) 85 060 0051


Actief en sport

Trampolineparken

Kinderfeestjes

Kidsproof Binnen Maarssen Utrecht



Klik hier om onjuiste gegevens van JUMP Freerun Utrecht te melden