De Pier Pannenkoeken & Grill

De Pier Pannenkoeken en Grill. Gelegen op zee, biedt deze plek niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook een culinaire ervaring die niet snel vergeten zal worden.


De unieke locatie op de Pier creëert een sfeer die nergens anders te vinden is. Terwijl de heerlijke gerechten worden geserveerd, strekt het panoramische uitzicht op de zee zich uit. Wat deze plek speciaal maakt, zijn de pannenkoeken en grillgerechten, met liefde en zorg bereid. Van hartige tot zoete pannenkoeken, en van sappige steaks tot vers gegrilde vis, elke smaak wordt hier met vakmanschap bediend.


De toewijding aan kwaliteit en gastvrijheid heeft deze bestemming populair gemaakt bij zowel lokale bewoners als toeristen. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van goed eten en een prachtige omgeving.


Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zelf te ervaren wat De Pier Pannenkoeken en Grill te bieden heeft. Of het nu gaat om een romantisch diner, een gezinsuitje of een zakelijke bijeenkomst, deze plek belooft een onvergetelijke ervaring.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij De Pier Pannenkoeken & Grill?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

De Pier Pannenkoeken & Grill

Strandweg 154
2586JW Den Haag
Provincie Zuid-Holland

070 358 79 34





Klik hier om onjuiste gegevens van De Pier Pannenkoeken & Grill te melden