Brocante markt in Valkenswaard

Dagje uit Brocante markt in Valkenswaard

Dit evenement is te bezoeken van:
26-10-2024 t/m 26-10-2024

 

Op zaterdag 26 oktober wordt het centrum van Valkenswaard omgetoverd tot een sfeervol paradijs voor liefhebbers van antiek, vintage en brocante. In samenwerking met Valkenswaard Centrum organiseert Heerenlanden Events de unieke brocante markt: ‘Zjuh veu de la Moer’. Dit evenement belooft een inspirerende dag te worden vol bijzondere vondsten en nostalgische schatten.


Ruim 30 standhouders uit Frankrijk, België en Engeland presenteren hun mooiste verzamelingen, variërend van antiek en brocante tot vintage, retro en unieke decoratiestukken. Of je nu op zoek bent naar authentieke meubelstukken, zeldzame verzamelobjecten, of stijlvolle decoratie, op deze markt vind je gegarandeerd iets speciaals.


Naast de diverse kraampjes met prachtige producten, biedt de markt ook een breed scala aan entertainment. Geniet van live-optredens die de dag muzikaal omlijsten, proef heerlijke lekkernijen bij de verschillende proeverijen, en laat je verrassen door de gezellige en warme sfeer die deze ééndaagse brocante markt in Valkenswaard kenmerkt.


Mis deze unieke kans niet om een stukje verleden mee naar huis te nemen en een heerlijke dag te beleven in het hart van Valkenswaard. Zet zaterdag 26 oktober in je agenda en kom naar ‘Zjuh veu de la Moer’ voor een onvergetelijke ervaring!

 

 

Openingstijden

Zaterdag 26 oktober van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Brocante markt in Valkenswaard ?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van Brocante markt in Valkenswaard te melden