Restaurant Schrieversheide

Gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied Brunssummerheide, biedt Restaurant Schrieversheide een oase van rust en culinaire verwennerij. Vanaf de Schaapskooiweg ben je slechts een korte wandeling verwijderd van dit sfeervolle zelfbedieningsrestaurant en pannenkoekenhuis. Hier kun je genieten van een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte, paars-groene heide, terwijl je smult van de heerlijke gerechten en dranken op de uitgebreide menukaart.


Of je nu een wandelaar, fietser of natuurliefhebber bent, het restaurant is het ideale startpunt voor je avonturen. Terwijl je ontspant op het ruime terras, kun je misschien zelfs de herder met zijn schapen over de heide zien trekken. Voor de kleintjes is er een gezellige mini-speeltuin waar ze naar hartenlust kunnen spelen.


Daarnaast biedt Restaurant Schrieversheide ook de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten in de vergaderzalen, waar modern comfort wordt gecombineerd met de serene omgeving van de natuur. Voor een warme en intieme koffietafel, of om simpelweg te genieten van de natuur en het gezelschap, ben je bij ze aan het juiste adres. Beleef de gastvrijheid, kwaliteit en de betovering van de natuur bij Restaurant Schrieversheide.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend vanaf 10:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Restaurant Schrieversheide?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Restaurant Schrieversheide

Schaapskooiweg 99
6414EL Heerlen
Provincie Limburg

045 522 4693





Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Schrieversheide te melden