Pannenkoekenrestaurant De Bosrand

Voor een overheerlijke pannenkoek in een ontspannen en bosrijke omgeving ben je bij Pannenkoekenrestaurant De Bosrand in Arcen aan het juiste adres. Dit gezellige pannenkoekenhuis, gelegen vlakbij de prachtige Kasteeltuinen van Arcen, biedt zowel binnen als op het (overdekte) terras een plek waar je volledig tot rust kunt komen. Met een capaciteit van 128 zitplaatsen en een sfeervolle inrichting, is het de perfecte locatie om te genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken.


Het terras aan de achterzijde biedt een prachtig uitzicht op een van de mooiste midgetgolfbanen van Limburg, terwijl je aan de voorzijde kunt genieten van de serene bosrijke omgeving. Beide terrassen kunnen, indien nodig, overdekt worden, zodat je altijd comfortabel kan genieten, ongeacht het weer.


Wat velen nog niet weten, is dat een pannenkoek een volwaardige maaltijd kan zijn, boordevol voedzame ingrediënten zoals melk, granen, groenten en vlees. Bij De Bosrand worden de pannenkoeken op traditionele wijze in de pan gebakken, waarbij de verse ingrediënten zorgvuldig worden meegebakken om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen. Zo serveren ze je elke keer opnieuw een heerlijke, ambachtelijke pannenkoek die voedzaam, lekker én gezond is.

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenrestaurant De Bosrand?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pannenkoekenrestaurant De Bosrand

Leermarkt 17
5944BM Arcen
Provincie Limburg

077-4731235





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenrestaurant De Bosrand te melden