De Pannekoekenbakker Thorn

Dagje uit De Pannekoekenbakker Thorn

Ontdek de lekkerste pannenkoeken in het charmante witte stadje Thorn bij De Pannekoekenbakker. Gevestigd in een historisch pand uit de 17e eeuw, midden in het sfeervolle centrum, biedt het restaurant de ideale plek om te ontspannen na een lange wandel- of fietstocht. Geniet van het prachtige uitzicht op de Abdijkerk terwijl je bij ze neerstrijkt voor een heerlijke maaltijd.


Bij De Pannekoekenbakker Thorn verwelkomen ze gezinnen met kinderen met open armen. Naast het genieten van de pannenkoeken kunnen kinderen zich vermaken in de speelhoeken en zelfs een bezoekje brengen aan de eigen speelgoedwinkel, waar ze na het eten een mooi cadeau mogen uitkiezen. De menukaart biedt meer dan 250 verschillende soorten pannenkoeken, bereid met de grootste zorg door de keukenbrigade. Of je nu een klassieke pannenkoek kiest of iets bijzonders wilt proberen, ze bakken je pannenkoek precies zoals je die wilt.


Voor degenen met speciale dieetwensen bieden ze ook lactose- en glutenvrije opties. Naast pannenkoeken bevat de menukaart verrukkelijke voor- en nagerechten, evenals heerlijke lekkernijen voor bij de koffie en smaakvolle salades.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 tot 20:00 uur
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij De Pannekoekenbakker Thorn?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

De Pannekoekenbakker Thorn

Bogenstraat 2
6017AV Thorn
Provincie Limburg

(+31)0475-563327





Klik hier om onjuiste gegevens van De Pannekoekenbakker Thorn te melden