NANAI dag 2024

Dit evenement is te bezoeken van:
05-10-2024 t/m 06-10-2024

 

De NANAI Dag 2024, georganiseerd door de Nederlandse Actiegroep Noord Amerikaanse Indianen (NANAI), is een evenement dat zich richt op het bevorderen van bewustwording en solidariteit met de inheemse volken van Noord-Amerika. NANAI is een organisatie die zich inzet voor de rechten en cultuur van Noord-Amerikaanse Indianen, en de NANAI Dag is een belangrijke gelegenheid om aandacht te vragen voor hun geschiedenis, cultuur, en de hedendaagse uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.


Tijdens deze dag worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals lezingen, workshops, filmvertoningen, en tentoonstellingen die gericht zijn op het delen van kennis over de inheemse volken van Noord-Amerika. Het evenement biedt een platform voor dialoog en uitwisseling tussen inheemse vertegenwoordigers en het Nederlandse publiek, waarbij onderwerpen als landrechten, milieu, cultuurbehoud, en mensenrechten vaak centraal staan.


NANAI Dag 2024 biedt bezoekers de kans om meer te leren over de diverse culturen en tradities van Noord-Amerikaanse Indianen, en om betrokken te raken bij de steun aan hun gemeenschappen. Het evenement benadrukt de verbinding tussen de inheemse volkeren en hun bondgenoten wereldwijd, met als doel solidariteit en actie te stimuleren.

 

 

Openingstijden

6 oktober van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder

Prijzen

Gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij NANAI dag 2024?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

NANAI dag 2024

Generaal Foulkesweg 96
6703DS Wageningen
Provincie Gelderland

0614712024





Klik hier om onjuiste gegevens van NANAI dag 2024 te melden