Pannenkoe Krimpen aan den Ijssel

Dagje uit Pannenkoe Krimpen aan den Ijssel

Pannenkoe Krimpen aan den IJssel is centraal gelegen en biedt een ideale omgeving voor een ontspannen avondje uit. In het sfeervol ingerichte restaurant kan op het gemak worden genoten van ambachtelijk bereide maaltijden, met een breed menu dat voor elk wat wils biedt.


Naast de zoete en hartige pannenkoeken staan er ook poffertjes, de pannenkoek van de maand, diverse soepen en heerlijke vleesgerechten op het menu. Tijdens de zomermaanden is het terras aan het water een prachtige plek om te dineren.


Genieten van een lekkere pannenkoek in de zon


Voor groepen zijn er verschillende arrangementen beschikbaar, waarbij het mogelijk is om een zaal of een gedeelte van het restaurant af te huren. Kinderen vermaken zich met kleurplaten, potloden en een speelhoek met een keukentje en poppenhuis, zodat ouders in alle rust kunnen genieten.


Om een avondje uit voor iedereen toegankelijk te maken, wordt er rekening gehouden met allergieƫn en minder valide gasten. Het restaurant is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet. Bovendien zijn er 150 gratis parkeerplaatsen beschikbaar, waardoor parkeren altijd gemakkelijk en dichtbij is.

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 20:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoe Krimpen aan den Ijssel?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoe Krimpen aan den Ijssel te melden