Pannenkoe Berkel en Rodenrijs

Dagje uit Pannenkoe Berkel en Rodenrijs

In het charmante, historische stationshuis van Berkel en Rodenrijs kun je in alle rust genieten van ambachtelijk bereide maaltijden. Pannenkoe Berkel en Rodenrijs is centraal gelegen, maar biedt ook een ontspannen sfeer voor een avondje uit. Met een breed menu is er voor iedereen iets lekkers te vinden.


Op zoek naar een feestlocatie? Er zijn volop mogelijkheden voor het organiseren van een kraamfeest, borrel of receptie. Samen wordt er een passend menu samengesteld en de zaal ingericht voor een geslaagde bijeenkomst. Voor de kinderen is er volop vermaak met een trampoline en andere kleine speelattributen.


Ook aan gasten met specifieke dieetwensen is gedacht, met de beschikbaarheid van gluten- en lactosevrije pannenkoeken. Pannenkoe Berkel is volledig gelijkvloers en beschikt over ruime toiletten, waardoor het restaurant goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Het ligt naast metrostation Rodenrijs en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen direct voor de deur beschikbaar. Kom langs en ervaar het zelf!

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 20:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoe Berkel en Rodenrijs?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoe Berkel en Rodenrijs te melden