Pannenkoe Lisse

Dagje uit Pannenkoe Lisse

Pannenkoeken maken iedereen blij! Niet alleen omdat ze heerlijk zijn, maar ook omdat het samen eten van pannenkoeken altijd gezellig is, voor jong en oud. Zoek je een pannenkoekenrestaurant in Lisse en omgeving? Bij de Pannenkoe staat een uitgebreid menu vol met de lekkerste gerechten voor je klaar. Of je nu kiest voor een klassieke pannenkoek met Nutella of je smaakpapillen wilt verrassen met de pannenkoek Par-mooee-ham, de mogelijkheden zijn eindeloos!


Bij de Pannenkoe voelt iedereen zich welkom!

Of je nu een allergie hebt, veganistisch eet, niet zo van pannenkoeken houdt of juist een specifieke smaak hebt, op de uitgebreide menukaart is er altijd wel iets te vinden dat je zal verleiden. Naast de tientallen (vegan) pannenkoeken en poffertjes, zijn er ook andere opties zoals soepen, salades, kipsaté, biefstuk en burgers.


Geniet van een heerlijke lekkere pannenkoek of een van de vele andere gerechten bij Pannenkoe Lisse


Al deze gerechten worden met zorg, aandacht en passie bereid in de keuken van de Pannenkoe. Sinds 2010 staan onze pannenkoekenbakkers klaar om de heerlijkste pannenkoeken, poffertjes en andere gerechten te serveren, bereid met lokale ingrediënten van hoge kwaliteit. Hierdoor staat de Pannenkoe in Lisse bekend als hét favoriete pannenkoekenrestaurant in de regio. Het is dan ook geen wonder dat iedereen zich thuis voelt bij de Pannenkoe!

 

 

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 11:00 tot 20:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoe Lisse?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pannenkoe Lisse

Kanaalstraat 22A
2161JL Lisse
Provincie Zuid-Holland

0252 413 739





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoe Lisse te melden