Coolste Nieuwigheid deze Winter: Gloednieuwe IJsbaan van de Uithof

Vanochtend ging het schaatsseizoen op De Uithof in Den Haag officieel van start met de feestelijke opening van de gloednieuwe 400-meterbaan. Onder een stralende herfstzon had Wethouder Hilbert Bredemeijer de eer om samen met een groep enthousiaste leerlingen van het Montaigne Lyceum de eerste schaatsrondjes te maken op het nieuwe ijs. Een moment vol plezier, waar sportiviteit en winterse gezelligheid samenkwamen!


Een frisse start van het schaatsseizoen

De opening was een prachtige aftrap van de winteractiviteiten in Den Haag. De leerlingen betraden vol energie en goed uitgerust het ijs. De eerste schaatssporen op de baan werden door wethouder Bredemeijer en de scholieren getrokken. Iedereen was erg enthousiast. "Ontzettend leuk om samen met deze jonge schaatsliefhebbers het nieuwe seizoen in te luiden. Sporten in de winter is belangrijk, en er is toch niets lekkerder dan op het ijs te staan!", aldus de wethouder, die zelf ook genoot van de frisse start.


Geniet van een actieve dag op de gloednieuwe ijsbaan in Den Haag


Schaatsplezier voor jong en oud

De Uithof is dé plek voor schaatsliefhebbers uit Den Haag en omstreken. Vanaf zaterdag 5 oktober 2024 is de 400-meterbaan weer dagelijks geopend voor iedereen die graag op de schaatsbaan wilt staan. Of je nu komt om rustig rondjes te schaatsen, je techniek te verbeteren, of deelneemt aan lessen en professionele trainingen – bij De Uithof kan het allemaal!


Schaats samen met je vriendjes en vriendinnetjes op de ijsbaan


Van beginners tot gevorderden, iedereen kan hier terecht voor een actieve en gezellige winterervaring. Bovendien biedt De Uithof een scala aan schaatsactiviteiten en evenementen gedurende het seizoen, die zowel recreanten als fanatieke schaatsers zullen aanspreken.


Waarom schaatsen bij De Uithof een must is deze winter

Met een rijke historie in de schaatssport is De Uithof al jaren een begrip in Den Haag en een vaste waarde voor schaatsliefhebbers. De combinatie van een professioneel onderhouden ijsbaan, uitgebreide faciliteiten en de mogelijkheid om te genieten van diverse andere sport- en recreatieactiviteiten maakt dit dé plek om de winter door te brengen.


Bij de Uithof kan je een leuke dag beleven op de pistewMaak kennis met de Mascotte van de Uithof


Naast schaatsen kun je op De Uithof ook terecht voor skiën, snowboarden, karten en nog veel meer. De sfeervolle omgeving, inclusief horeca met een warm drankje na afloop, maakt een dagje op het ijs tot een compleet uitje voor jong en oud.


Dagje Uithof met korting

Vaak zijn er zeer aantrekkelijke kortingen te krijgen voor een dagje Uithof. Niet alleen voor het schaatsen maar bijvoorbeeld ook voor karten, skiën en snowboarden. Kijk dus snel naar welke kortingen de Uithof momenteel allemaal te bieden heeft:




Reacties op "Coolste Nieuwigheid deze Winter: Gloednieuwe IJsbaan van de Uithof"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.