3 redenen waarom Bloemenpark Appeltern uniek is!

Laat je inspireren door meer dan 100 modeltuinen, prachtige waterpartijen, en sfeervolle doorkijkjes. Of je nu houdt van romantisch, puur natuur of modern, elke hoek van het park biedt iets nieuws om van te genieten.


Verken Bloemenpracht en Tuininspiratie in Appeltern

Bloemenpark Appeltern verandert elk jaar met nieuwe tuinen volgens de laatste trends, naast tuinen die al meer dan 30 jaar karakter hebben opgebouwd. Nederland staat wereldwijd bekend om zijn bloemen, en de beste kwekers tonen hier hun mooiste creaties. In het park vind je de Nationale Vaste Plantentuin, de grootste showtuin van het land met duizenden unieke planten.


Wandel samen met vrienden en vriendinnen door het uitgestrekte bloemenveld


Na je Bloemenavontuur: Ontspan, Shop en Beleef Adventure Island!

Na een kleurrijke wandeling kun je heerlijk ontspannen in het sfeervolle restaurant of op een van de terrassen. Heb je ideeën opgedaan voor je eigen tuin? Dan kun je leuke tuinaccessoires en planten vinden in de winkel. Voor kinderen is er het avontuurlijke 'Adventure Island', waar ze spelenderwijs de natuur ontdekken en leren over alles wat leeft in hun eigen tuin.


Na het opdoen van inspiratie voor je eigen tuin kan je lekker lunchen op het terras Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in Adventure Island


Gelegen in het schilderachtige Land van Maas en Waal, omringd door dijkjes, dorpjes en boomgaarden, is Bloemenpark Appeltern de ideale bestemming voor een gezellig dagje uit. Elke seizoen biedt een unieke ervaring, waardoor elk bezoek een onvergetelijke herinnering wordt. Bloemenpark Appeltern is dagelijks geopend tijdens het seizoen, ook op zon- en feestdagen!


Omgeving Appeltern

De omgeving van Appeltern is een idyllisch stukje Nederland, gelegen in het Land van Maas en Waal, een streek die bekendstaat om zijn groene, waterrijke landschap. Dit gebied wordt gekenmerkt door slingerende dijken, schilderachtige dorpjes, en uitgestrekte fruitboomgaarden. Het biedt talloze mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten langs de Maas, met prachtige uitzichten over de rivier en het omringende platteland.


Bewonder samen met vrienden de mooie bloemen in Bloemenpark Appeltern


Natuurgebieden zoals de Gouden Ham en de uiterwaarden bieden rust en ruimte, ideaal voor natuurliefhebbers en dagjesmensen die willen genieten van de serene schoonheid van het Nederlandse rivierenlandschap.





Reacties op "3 redenen waarom Bloemenpark Appeltern uniek is!"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.