Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Wellnessresort Elysium

Gemiddelde

1.6 van 5 sterren / 14 recensies

Prima saunadag gehad

Miranda

11-11-2023

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Prima saunadag gehad

Na het lezen van eerdere recensies zijn we zonder verwachtingen naar Elysium gegaan.
Wij hebben een prima en heerlijke dag gehad. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Het was druk, maar dat verdeelde zich prima over het complex. Bij het inchecken moesten we inderdaad even wachten, maar iedereen werd netjes en correct geholpen
Alle baden en sauna's waren schoon en goed op temperatuur.
Horeca was meer dan prima. Niet hoeven wachten (en het was een drukke dag), vriendelijk personeel en goede kwaliteit van eten.

Elysium is een grote sauna, heeft leuke aanbiedingen en daardoor is het wellicht wat drukker. Maar goed, als je dat niet wil, moet je naar een andere (dure) sauna gaan.
Wil je een leuke fijne en enigszins betaalbare dag dan is Elysium wat ons betreft gewoon nog steeds een aanrader!


Ongewenste intimiteit

Jesse

10-06-2023

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Ongewenste intimiteit

Toen wij bij de hammam ruimte waren, zaten twee jongens te mastruberen terwijl ze naar de dame keken met wie ik hier was. Na dat we er personeel bij haalden was het enige wat ze aan beide heren vroegen "alles naar het zin?". Die gasten mochten dus gewoon binnen blijven. Heel smerig dat dit gewoon kan bij deze sauna.


Bestolen

Martin

16-03-2022

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Bestolen

Bestolen: Onze kluis/locker is gekraakt!! Ontspannen bij Elycium wellness? Hoe ontspannen ben je als bij terugkomst je locker open is?
Wees gewaarschuwd en hou er rekening mee! Je hebt minstens legitimatie en telefoon bij je. Wij weten zeker dat we bij vertrek de kluisjes goed hebben afgesloten, en hebben het zelfs even nagevoeld. Echt een enorme domper als je dan aan het einde van je dag merkt dat je bestolen bent!! Voorkom dat. Bij de receptie melding gedaan, maar geen enkele aandacht aan dit voorval. Het lijkt zo te zijn dat de medewerkers geïnstrueerd zijn hoe hier mee om te gaan; “Geen aandacht geven”. Als we mededelen dat we bestolen zijn horen we vervolgens van de andere baliemedewerker dat de kluisjes wel vaker open springen. Zeker als je met twee personen in een kluisje zit. Vol verwondering, en nog in onze verbolgen staat van zijn, horen we dit aan. Onze baliemedewerker begint weer met praten: Of we de openstaande kosten van het restaurant nu even willen betalen....
Na moeite eindelijk telefonisch contact, is er geen enkele tegemoetkoming op dit voorval. Niet emotioneel, niet op begrip en ook niet financieel. Sterker nog, mijn vriendin krijgt te horen dat het personeel aangesproken zal worden op het feit dat er aangegeven wordt dat de kluisjes soms open springen. Dat mogen ze niet doen. Dat is volgens de dame in kwestie absoluut niet het geval.
Hoe meer ik er over nadenk hoe meer verbolgen ik raak. Het lijkt wel een soort surrealistische werkelijkheid. Hoe werkt het hier??
Ik verwacht zelf dat dit vaker gebeurd en dat het beleid is dat het doodgezwegen wordt, als je kijkt naar de feedback die gegeven wordt op internet, wordt ook dat eigenlijk ook allemaal genegeerd. Het zal we een beleidsvorm zijn. Maar als dat zo is, ga ik mij meer en meer afvragen of Elycium hier werkelijk niet verantwoordelijk is. Je kan wel een bordje plaatsen maar is het ook zo? Wij denken zelf dat het personeel hierbij bij betrokken is. De kluis was dicht bij vertrek en was open bij terugkomst. Hoe kan dit zonder breekschade? En stel je voor dat dit vaker gebeurd, en het Elycium verzwijgt dat, hoe zit dat dan eigenlijk juridisch?
Wij hadden beide de portemonnee, afgesloten in binnenzak met rits dicht. Bij terugkomst was de locker open, en zakken weer dicht met onze portemonnee er weer in. Ogenschijnlijk niets aan de hand, we schrokken toch even omdat de locker open was. Dan ga je toch verder kijken, ikzelf eigenlijk nog in de ontkenning, maar beide nog tien euro in de portemonnee, waarbij dat vele male meer was. Achteraf onverstandig van ons meer mee geld te nemen. De dagen ervoor waren zo gelopen dat dit toch het geval was, en ergens heb je in je gedachte zitten dat als je een kluisje/locker aanbied als organisatie met een beveiliging, dat ook toereikend is. Met uitzondering van echte breekschade dan. Maar dit gaat wel heel makkelijk. Ergens vertrouwde wij op het systeem, de mensen, het bedrijf, maar helaas ongegrond. Verslagenheid in dat moment, maar wellicht nog meer erna door de manier waarop Elysium Wellness zich opstelt. Harde les, nu is alleen geld weg, maar wees in elk geval gewaarschuwd als je gaat ontspannen bij Elycium. Wellicht is het volgende keer de id/telefoon/kleding of je auto? Voor ons is Wellness – Well-less geworden… Ons advies: In badjas naar binnen! Een nadeel, ja mag niet in badjas naar buiten….:)


Tampon in het zwembad !!!

Roxana

30-11-2021

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Tampon in het zwembad !!!

Oplichters!!!
Je betaald bijna 40eu p.p voor de wellness en je word eruit gezet door de locatie manager zodra je over de hygiëne hebt zoals tampon die drijft in het zwembad


Zeer, zeer slechte communicatie (eigenlijk geen)

Jan

18-10-2021

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Zeer, zeer slechte communicatie (eigenlijk geen)

Ik moet nog gaan (cadeaukaart gehad) maar de zin gaat steeds minder worden.
Telefonisch niet bereikbaar, ze doen hun best het antwoordformulier binnen 48!! uur te behandelen.
Bij het reserveren onduidelijk hoe het is met het eten.
We krijgen een keuze van een broodje of een diner (allen met behoorlijke bedragen) Mar er is dan geen keuze en je weet niet wat het eten inhoud. Nergens een vermelding dat je van de kaart kunt eten en je kunt het nergens navragen.
Communicatie is bagger.


Smerig

Nick

14-08-2021

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Smerig

Namen onze cadeaubon niet aan. Deze was 1 maand verlopen en door Corona konden we er geen gebruik van maken. We werden verwezen naar welnessegiftcard om hem daar te verlengen. Verder was de kleedkamer ronduit smerig in de hoeken met vuil en stof. De toiletten waren nog viezer. Deze worden niet tussentijds schoongemaakt. Overal zelfs in de gangen lag toiletpapier. In de hal naar de hamam rook je een rioolgeur welke werd gemaskeerd door een parfum/kruidengeur. In de hamam zelf is ook een vieze geur. Een soort wetsuite geur die je in een zeilschool kleedkamer kan ruiken. Van andere andere gasten die deze mening/ervaring met ons deelden hoorde we dat bij de infrarood sauna een incontinent geur hing. We hebben niet gegeten. Zeer slechte huiswijn. We zijn na een 1,5 uur van ellende weggegaan.

Dit nooit meer.


De klant is geen koning bij elysium!!

Helena

18-02-2019

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

De klant is geen koning bij elysium!!

Nadat ik mijn e-tickets had verzilverd en een datum had in gepland, werd ik helaas ziek heb dit netjes doorgegeven. Krijg ik een mail dat ik niet op een andere dag kan en ook mijn € 7.90 niet terug krijg. Binnen 48 uur moet je annuleren, hoe kan ik weten dat ik ziek word!!. Mail gestuurd naar elysium dat ik het hier niet mee eens ben, krijg je antwoord WIJ KUNNEN HELAAS NIKS VOOR U BETEKENEN!!!!!! GEEN GELD TERUG EN GEEN SORRY. MIJN NOOIT MEER GEZIEN IN HET ELYSIUM


Niet doen! Geen ontspanning

Wendy

04-02-2019

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Niet doen! Geen ontspanning

We waren al een aantal jaar niet meer bij Elysium geweest, maar wat is het achteruit gegaan! 45 min gewacht voordat we naar binnen konden. Een deel van de Wc’s waren afgesloten waardoor er een flinke wachtrij was bij de enige vrouwentoilet. Shared dining leuk concept alleen het personeel wist niet hoe of wat. Drankje werden niet bezorgd of er werd gewoon ronduit gezegd “kunt u niet beter ook frisdrank bestellen, want koffie duurt te lang” (daarna na 25 min maar weggegaan zonder frisdrank) sauna’s zijn niet schoon of kapot, scherpe randen bij het bad van de hamam. Douches die niet werkte. Echt ontspannend wordt een dag sauna zo niet... met weggaan ook ruim 30 minuten in de rij gestaan. Personeel weet zich (logisch) geen raad meer. Ze doen hun best maar helaas kunnen zij hier ook niets aan veranderen. Misschien moet Elysium de klanten maar zeker ook het personeel beter behandelen en niet alleen maar zoveel mogelijk mensen naar binnen halen. Valt me op dat de meer dan 3 sterren recensies weinig tot geen omschrijvingen hebben. Misschien heeft elysium wel geld om “goede” recensies te kopen?
Nee Elysium is niet meer wat het ooit geweest is!


geen damesdagen

Gaby

23-01-2019

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

geen damesdagen

het is triest dat bij en zo mooie sauna zo en schlecht beleid is. geen damesdagen , eten is minder met een woord jammer .


Zeer triest allemaal

Perra

05-01-2019

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Zeer triest allemaal

Mensen aub!!!! Ga hier niet naar toe! Het is verschrikkelijk


Fabriek

Marco

04-01-2019

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Fabriek

Te druk totaal geen wellnes


Mooie Welness

Rick

26-07-2018

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Mooie Welness

Elysium heeft een zeer uitgebreid aanbod van sauna’s en baden, en is altijd netjes en schoon. Het is eten is prima. Maar wat ook ons al meerdere keren is tegen gevallen zijn de aantallen personen wat men op dagen toelaat. Enorme massa’s doet de kassa rinkelen, dat begrijpen wij ook wel. Maar om als haringen in een ton de faciliteiten te moeten gebruiken heeft ons al diverse keren doen besluiten een ander welness resort te bezoeken.


Verschrikkelijk onpersoonlijk

Liza

04-06-2018

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Verschrikkelijk onpersoonlijk

Gezien ik alleen op maandagen in juni kan wilde ik boeken met mijn e-tickets van dagjewelness.nl, bleek dat er geen maandagen in juni beschikbaar waren. Ik heb gevraagd of dit niet mogelijk was aangezien ik anders geen gebruik kan maken van de regeling en dit kon niet en ik kreeg ook het bedrag niet terug voor de e-tickets. Heel raar dat je een maand van te voren al alle maandagen blokkeert, anders had ik deze tickets sowieso niet gekocht. Hele onpersoonlijke behandeling vind ik dit!


Prima sauna maar vaak te druk

Caro en Annie

01-03-2018

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Prima sauna maar vaak te druk

Prima faciliteiten maar helaas is het vaak erg druk. Personeel is vriendelijk en eten is goed. De appeltaart is een aanrader ;) Wij gaan liever naar een iets rustiger wellnessresort.


  Plaats beoordeling

  Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Wellnessresort Elysium te melden