Restaurant Plein6

Dagje uit Restaurant Plein6

Restaurant Plein6, gevestigd op woonzorgpark Willem van den Bergh en onderdeel van 's Heeren Loo, biedt een unieke ervaring voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, beleving en gezelligheid. Met ruim 60 zitplaatsen en een modern interieur, geniet je hier van een prachtig uitzicht over de fraai aangelegde tuin en het park.


Het restaurant is meer dan alleen een eetgelegenheid; het is een ontmoetingsplek waar diverse mensen samenkomen. Van bewoners en medewerkers van het park tot recreanten, kinderen en senioren - iedereen is van harte welkom bij Restaurant Plein6. Of je nu langs gaat voor een kopje koffie met de krant, een gezellig kinderfeestje of een zakelijke bijeenkomst, elk bezoek aan het restaurant staat garant voor een unieke en oprechte ervaring.


De keuken wordt bemand door vakkundige en creatieve koks die gerechten van hoge kwaliteit bereiden tegen betaalbare prijzen. Daarnaast bieden ze de medewerkers, die een verstandelijke beperking hebben, een zinvolle daginvulling door hen actief te betrekken bij alle aspecten van het restaurant.


Restaurant Plein6 combineert op unieke wijze de warme, toegankelijke sfeer van vroeger met een eigentijds karakter. Stap binnen en ervaar zelf de gastvrijheid en bijzondere ambiance die het restaurant te bieden heeft.

 

 

Openingstijden

Maandag van 9:00 tot 17:00 uur

Dinsdag van 9:00 tot 20:00 uur

Woensdag van 9:00 tot 20:00 uur

Donderdag van 9:00 tot 20:00 uur

Vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

Zondag gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Restaurant Plein6?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Plein6 te melden