Pannenkoekhuis de Vordense Pan

Dagje uit Pannenkoekhuis de Vordense Pan

Bij Pannenkoekhuis de Vordense Pan kun je heerlijk, gezellig en informeel eten. Of je nu met z’n tweeën bent of met een groep, van jong tot oud, van kleine eters tot grote eters, iedereen is welkom. Ook als je een speciaal dieet volgt, zoals glutenvrij (met biologisch boekweitmeel), sojavrij, zoutloos, eivrij, of waterbasis, kan er rekening mee worden gehouden. 


De pannenkoeken worden ambachtelijk gebakken, zonder machines, met scharreleieren van de lokale kippenboerderij Bouwmeester in Vorden en meel van de bakkerij/molenaar Bökkers Mölle in Olst. Kinderen krijgen hun pannenkoeken in een kleiner formaat (ontbijtbordje) en kunnen kiezen uit een ruim aanbod. 


Binnen zijn er 80 zitplaatsen, en op het terras zijn er nog eens 75 plekken. Grote parasols zorgen voor voldoende schaduw, maar er zijn ook veel zitplaatsen in de zon. Voor de kinderen is er buiten een speeltuin met klim- en schommeltoestellen en binnen een ballenbad voor de kleintjes. Bij slecht weer zijn er kleurplaten beschikbaar. Kom genieten van een heerlijke maaltijd in een gezellige sfeer bij Pannenkoekhuis de Vordense Pan!

 

 

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekhuis de Vordense Pan?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pannenkoekhuis de Vordense Pan

Hengeloseweg 14
7251PE Vorden
Provincie Gelderland

0575-554195





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekhuis de Vordense Pan te melden